Heeft u belangstelling voor snel internet meld u aan op www.friesland.opglas.nl 

Waarom

Het gebruik van internet data gaat met sprongen omhoog binnen 10 jaar is de digitale snelweg overbelast. Glasvezel aansluiting is een veel belovende oplossing.

Door een breedband aansluiting op een glasvezelnetwerk krijgt u ongekende mogelijkheden. Via dit glasvezelnetwerk Kunt u razendsnel internetten, digitaal televisie kijken, voordelig bellen en nog veel meer. Door u aan te sluiten op dit snelle glasvezelnet ontvangt u veel meer snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, tegen prijzen die gelijk zijn of lager dan uw huidige abonnementen voor internet, televisie en telefonie. U krijgt veel meer voor hetzelfde of minder geld.

Om aansluiting te houden met de huidige ontwikkelingen in het onderwijs, de gezondheidszorg en werkgelegenheid. Is het een must voor Balk om op tijd te starten met glasvezel. Daarom roepen wij u op schrijf u in.(Red.)

Beschikbaar maken

Glasvezel is nog niet overal beschikbaar voor particulieren in Friesland. Door uw inschrijving op deze website, maakt u duidelijk aan de glasvezelleveranciers, uw gemeente en aan de Provincie Friesland, dat ze wat u betreft directe mogen gaan graven in uw woonplaats. Hoe meer inschrijvingen op deze website, des te sneller kan het glasvezelnetwerk worden aangelegd en kunt u worden aangesloten op dit toekomstige vaste netwerk.

Inschrijving

Uw inschrijving op deze website verplicht u tot niets. Het is voor ons een belangrijke Graadmeter van de behoefte aan glasvezel in uw woonplaats. Tevens kunnen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen omtrent glasvezel in uw woonplaats.

Naast de inschrijving op 'Friesland op glas' kunt u ook een burgerinitiatief starten in uw gemeente. Wij willen u hier graag bij helpen en hebben daarom een voorbeeldbrief opgesteld. In de brief wordt gewezen op de noodzaak van glasvezel in uw gemeente. Bedrijven en organisaties met belangstelling kunnen zich aanmelden bij www.fryslanring.nl.

Nieuws