Dorpsbelang BMR gaat de Ledenvergadering anders inrichten

Op 7 maart 2016 houden we weer de jaarlijkse Ledenvergadering. We gaan het dit jaar wat anders aanpakken. We willen de formele vergadering beperken tot ca. één uur. Het gaat dan vooral om de huishoudelijke zaken, zoals de notulen, bestuurszaken en financieel verslag. Aansluitend is er een pauze en een optreden van een cabaretier. In de pauze en na het optreden van de cabaretier is er dan uitgebreid de gelegenheid om van gedachte te wisselen, onderling, met het bestuur, met aanwezige vertegenwoordigers van de gemeente en met de aanwezige politici.

Maar wellicht hebt u op dit moment opmerkingen of vragen over allerlei praktische zaken of de projecten van BMR. Wacht daar niet mee tot de ALV: maar stuur ze direct per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Reacties kunnen ook via de site worden doorgegeven!

U kunt altijd Dorpsbelang zaken melden die u bezig houden per mail of brief.

Om een duidelijk beeld te geven van alle activiteiten wordt een jaaroverzicht 2015 op de website gezet, tegelijk met de agenda en het verslag van vorig jaar van de ALV. Deze stukken komen ook in de volgende Op ‘e Hichte.
Zet 7 maart 19.30 vast in je agenda voor een leuke avond!

PS. Je komt toch ook op de projecten-bijeenkomst Better Bakhúzen op 24 februari?

Bestuur Dorpsbelang BMR

Nieuws