Kitesurf Promodag voor volwassenen!

Kitesurfen is een sport voor iedereen! Onder het motto ‘Iedereen kan leren kitesurfen’ organiseren Antix Sports en Bezoekerscentrum Mar en Klif dit seizoen een aantal Kitesurf-promotiedagen voor volwassenen. Dé kans om voor een gereduceerd tarief kennis te maken met de kitesurf sport!
We starten met een korte theorieles en gaan daarna met een 2-lijns matrasvlieger op het land oefenen. Zodra we de oefenkite onder controle hebben gaan we met een grote kite en board het water op. Heb jij een goede kitecontrole en boardgevoel… dan zal je merken dat je al snel de eerste meters weg kite op het board!
Data: Kite promodagen 16+: 30 april en 16 juni

Kosten: Kosten voor deze kitesurf promotiedagen zijn € 25,- voor volwassenen vanaf 16 jaar
Je krijgt dan 3 uur kitesurfles van gediplomeerde instructeurs, inclusief de huur van een kite, board en een wetsuit. Deze actie is alleen geldig op de aangegeven data’s!
De locatie is het strand bij camping 'It Soal' in Workum of Mirnserklif te Mirns. Dit is afhankelijk van de windcondities! GO or NO GO! We hebben wind nodig! Mocht het totaal windstil zijn of stormen dan kan de clinic niet doorgaan! Mocht de wind niet gunstig staan voor Workum of Mirns dan kunnen we eventueel uitwijken naar een andere locatie.
Ga jij de uitdaging aan? Geef je dan op voor één van deze Kitesurf Clinics! Dat kan via www.marenklif.nl. Wacht niet te lang want vol is vol! Kijk voor nog veel meer leuke, sportieve, creatieve en groene activiteiten op www.marenklif.nl. Kijk voor meer informatie over het kitesurfen op www.antixsport.com.

Meer informatie: Anna Tjalsma
Mar en Klif
De Brink 4. 8567 JD OUDEMIRDUM
0514-571777
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.marenklif.nl

 

 

Nieuws