BAKHUIZEN KRIJGT EEN PANNAVELDJE !

Leuk zal je zeggen, maar wat is een Pannaveldje? Een voorbeeld zie je op de onderstaande foto. Je hebt ze in alle soorten en maten. Een Pannaveldje is dus een multifunctionele sportkooi voor jong en oud en in ons geval vrij toegankelijk en iedereen kan er dus gebruik van maken.

Het pannaveld van Bakhuizen komt op het afgekeurde trainingsveld nabij de tennisbaan en de voetbalvelden. Het wordt 20 m lang en 10 meter breed. Er komen twee kleine goaltjes in en een twee basketbal ringen. Om de bal binnen te houden komt er rondom het veldje een hekwerk met verhoging aan de kant van de doeltjes en basket. Buiten het veld komen twee bankjes en het geheel wordt rondom betegeld. Een initiatief groep heeft in samenwerking met Dorpsbelang BMR en de gemeente De Fryske Marren kans gezien om de financiering rond te krijgen. Daarbij heeft het Rabo Coöperatiefonds ook financieel geholpen En na goed overleg met omwonenden zal binnenkort de aanleg starten. Wij hopen dat eind september, begin oktober het veldje klaar is. Maar het weer moet ook meewerken.

Vragen: ? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het bestuur

 

Nieuws