Tuinfeest Bakhuizen

Al meer dan 30 jaar organiseert Carnavals Vereniging “De Blauwe Bok”, in samenwerking met “MFC De Gearte” het Tuinfeest Bakhuizen. Een jaarlijks terugkerend feest voor jong en oud. Er is voor “elk wat wils”. 

Op zaterdag 16 juli om 21.00 uur gaan de deuren open en speelt in de sfeervol, verlichte “Rocktún”  de band “Dear MR Fantasy”.

Deze band is een 70’s coverband. Met veel enthousiasme zal dit vijftal muzikanten het geluid van de jaren zeventig ten gehore brengen.

De zaal is dit jaar omgedoopt tot "Feestcafé" en hier zal Feest DJ Maarten zijn bekende repertoire weer ten gehore brengen. Door zijn enthousiasme krijgt hij een ieder in een feeststemming. Een feestje bouwen met hem is nooit saai!

En als headliner treed “ De Dikke Lulband”op.

Ja, hoor ze zijn er nog steeds! In de jaren 90 brak de band door. Nu nog steeds zetten de beide heren de zaal op zijn kop met hun nummers.

Met deze line-up belooft het ook dit jaar weer een knallend Tuinfeest te worden. Voor de Carnavals Vereniging is het Tuinfeest de grootste inkomsten bron voor het carnaval en daarom zijn we ook ontzettend blij met de sponsering van verschillende bedrijven uit Bakhuizen en omstreken. Op deze manier kunnen we zowel van het Tuinfeest, als carnaval van komend jaar weer een groot succes maken!

Vanaf 21.00 uur staat de tap van “De Gearte” gekoeld en de barbeque van “De Blauwe Bok” verwarmd. Voor een natje en een droogje zit je op het Tuinfeest Bakhuizen altijd goed!

Tot ziens op het Tuinfeest!

 

Nieuws