Dorpsbelang BMR , ALV op 27 maart

Op 27 maart 2017 houden we weer de jaarlijkse Ledenvergadering. Net als vorig jaar gaan we voor een alternatieve aanpak. We willen de formele vergadering beperken tot ca. één uur. Het gaat dan vooral om de huishoudelijke zaken, zoals de notulen, bestuurszaken en financieel verslag. Aansluitend is er een pauze en vervolgens een tweetal presentaties over actuele onderwerpen. In de pauze en na de presentaties is er dan uitgebreid de gelegenheid om van gedachte te wisselen, onderling, met het bestuur, met aanwezige vertegenwoordigers van de gemeente en met de aanwezige politici.

Maar wellicht hebt u op dit moment opmerkingen of vragen over allerlei praktische zaken of de projecten van BMR. Wacht daar niet mee tot de ALV: maar stuur ze direct per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Reacties kunnen ook via de site worden doorgegeven!

U kunt altijd Dorpsbelang zaken melden die u bezig houden per mail of brief.

Om een duidelijk beeld te geven van alle activiteiten is een jaaroverzicht 2016 op de website gezet, tegelijk met de agenda en het verslag van vorig jaar van de ALV. Deze stukken staan ook in Op ‘e Hichte.

Kom ook, zet 27 maart 19.30 vast in je agenda!

PS. 1 mei komt er een terugkoppeling van Better Bakhuzen naar het hele dorp.

Bestuur Dorpsbelang BMR

Nieuws