ZONDAG 22 NOVEMBER: KIDSRUN EN HARDLOPEN IN EN OM HEMELUM

Hardlopen voor KiKa in en rondom Hemelum is een begrip voor honderden hardlopers. En dat kan weer op zondag 22 november. De organisatie heeft ervoor gekozen om de KidsRun toe te voegen aan het programma. Basisscholen in Zuidwest Friesland zijn uitgenodigd om mee te doen. Ook in 2015 is de karakteristieke oude zuivelfabriek van Hemelum het decor voor de start- en finish. De wedstrijd voert tevens langs Bakhuizen (10km & 16km) en Koudum (16km).

Morra Run voor KiKa: KidsRun en hardlopers

Het wordt de 6e keer dat er in en rondom Hemelum een evenement voor KiKa wordt georganiseerd. Deze editie met de naam Morra Run voor KiKa is tot stand gekomen in samenwerking met Dorpsbelang Hemelum, ondernemers uit de Zuidwest hoek en Atletiek Vereniging Horror uit Sneek. Er is keus uit 3 afstanden: 5km, 10km en de zogenaamde 10 Engelse mijlen (16.1km). De kinderen kunnen deelnemen aan de KidsRun voor KiKa. In het dorpscentrum van Hemelum is een kinderveilig parcours uitgezet van 1km. De kinderen kunnen maximaal 5 ronden lopen voor het goede doel. Er worden in de 2015 editie meer dan 500 deelnemers verwacht. Daarmee is het één van de meest populaire hardloopevenementen van de Friese zuidwesthoek.

De Morra Run: ook bij u in de straat en/of in de buurt

Op zondag 22 november komt de Morra Run voor KiKa ook bij u door de straat en/of door de buurt. Het startschot wordt gegeven om 13:45 uur en vanaf dat moment gaan ruim 500 enthousiaste deelnemers de uitdaging van de 5km, 10km of 16 km aan. In de dorpskern Hemelum rennen de kinderen hun rondjes voor KiKa.

Ook uw hulp is belangrijk voor een veilig evenement.

Voor het goede doel KiKa maken we graag ruim baan. Ons verzoek aan u is om auto’s in de parkeervakken te parkeren. Woont u in de buurt van de start/finish (Buorren te Hemelum) of aan het KidsRun (Yde B. Yntema Strjite of Het Leantsje) parcours? Dan is ons dringende verzoek om de auto tussen 12:00 uur en 15:00 uur even in één van de andere straten te zetten. En om de deelnemers te ondersteunen met applaus en aanmoedigingen.

Informatie Morra Run voor KiKa

De start is op zondag 22 november om 13:45 uur voor de hardlopers op de 10km en de 16.1km. En vanaf 14:00 uur start de KidsRun en de 5km. En dat allemaal in en rond Hemelum. Meer informatie: https://www.facebook.com/morrarun www.morrarun.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de organisatie bedankt voor uw medewerking!

Morra Run voor KiKa

Ester van der Wal - De Boer
Erna Velhof – Van Hettema
Thijs Tuinstra
Han Meij

Nieuws