November

Naar aanleiding van de laatste coronamaatregelen is besloten, dat het oud papier in november niet huis aan huis wordt opgehaald in Bakhuizen, Mirns en Rijs. Uiteraard staat er wel weer een container op het parkeerterrein bij de voetbalvelden, zodat iedereen daar zelf het oud papier naartoe kan brengen. Breng echt al het oud papier naar deze container, want de maanden november en december zijn heel belangrijk voor het genereren van extra inkomsten voor school en onze kinderen. Zeg het voort, zeg het voort! En help a.u.b. mensen in de buurt, als het hun zelf niet lukt om het papier weg te brengen.

 

December en daarna…

We hopen dat we in december het oud papier weer huis aan huis kunnen ophalen, zodat iedereen al het opgespaarde papier voor de jaarwisseling langs de weg kan zetten en hiermee kwijt is. December is namelijk een cruciale maand… Vanaf januari stopt het ophalen namelijk. Dan wordt er geen oud papier meer opgehaald. Iedereen krijgt een extra container bij huis voor het papier.

 

Door de recente aanbesteding van de gemeente is het helaas niet meer interessant om oud papier in te zamelen. Als OV betreuren we dit enorm, want we weten hoe belangrijk deze inkomsten zijn voor onze school en onze kinderen. Dit besluit heeft flinke consequenties voor de begroting. Ouders worden hierover verder geïnformeerd op de Ouderavond die gepland staat.

 

Met vriendelijke groet,

Oudervereniging RKPC De Toekomst

Nieuws