Aan de verenigingen voor plaatselijk belang en de buurtverenigingen in de Fryske Marren

 

 

Geachte dames en heren,

 

Ook in 2017 organiseren we in De Fryske Marren weer een himmelwike.

Voor de scholen is dit van 20 tot en met 24 maart.

 

Voor de verenigingen voor plaatselijk belang/buurtverenigingen is er de gelegenheid om een himmeldei te organiseren op zaterdag 25 maart. U kunt ook kiezen voor een doordeweekse dag als u samenwerkt met een school.

Tijdens deze opschoondag kunt u in en in de omgeving van uw woonplaats het zwerfvuil opruimen, zodat u met schone straten en bermen het voorjaar ingaat.

Het is de bedoeling dat u zelf de nodige mankracht mobiliseert.

Inzamelmateriaal (containers, plastic zakken, prikkers)  wordt door de gemeente beschikbaar gesteld. Het verzamelde afval wordt na afloop van het himmeljen opgehaald. 

 

Helpt u mee om de Fryske Marren schoon het voorjaar in te laten gaan? Vul dan het bijgevoegde reactieformulier volledig in en stuur dit naar de gemeente De Fryske Marren, Postbus 101, 8500 AC Joure. U kunt het ingevulde formulier ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het ingevulde formulier moet uiterlijk 25 februari bij de gemeente binnen zijn.

Heeft u nog vragen, dan kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 0513-239121 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

groetnis,

Cor Schotanus


Met vriendelijke groet,

Cor Schotanus 
Beleidsmedewerker milieu/duurzaamheid
Gemeente De Fryske Marren

 

 

Download hier het reactieformulier!

Nieuws