Meivakantie vol activiteiten bij Mar en Klif

OUDEMIRDUMTijdens de meivakantie is er weer van alles te beleven bij Bezoekerscentrum Mar en Klif. Houd je wel van een beetje actie? Dan is de Kids Kitesurf Promodag echt iets voor jou! Of altijd al eens willen weten waarom een ei zo bijzonder is? Kom dan naar de Ei-wijs workshop! We gebruiken alle zintuigen om ‘het ei’ te onderzoeken! Mooi lenteweer? Ga de natuur in met het Kabouterpad of één van de andere natuur-ontdekroutes!

Onder het motto ‘Iedereen kan leren kitesurfen’ organiseren Antix Sports en Bezoekerscentrum Mar en Klif op zondag 1 mei een speciale Kids Kitesurf Promodag voor kinderen die wel van een beetje actie houden! Dé kans om voor een gereduceerd tarief kennis te maken met de kitesurf sport! Onder leiding van gediplomeerde instructeurs starten we met een korte theorieles en gaan daarna met een 2-lijns matrasvlieger op het land oefenen. Zodra we de oefenkite onder controle hebben gaan we met een grote kite en board het water op. Kosten zijn € 17,50 euro voor kinderen van 7 t/m 15 jaar (3 uur kitesurfles van gediplomeerde instructeurs, inclusief de huur van een kite, board en een wetsuit). Zwemdiploma is vereist. Opgave vooraf is noodzakelijk.

In mei leggen alle vogels een ei! Dat klinkt zo gewoon, maar wist je dat een ei heel bijzonder is? Waarom? Kom op woensdagmiddag 4 mei om 14.00 uur naar de Ei-wijs workshop in Bezoekerscentrum Mar en Klif. Onderzoek met al je zintuigen ‘het ei’. We gaan allerlei leuke, verrassende en spannende proefjes doen met eieren! En aan het einde van de middag ben je een echte Ei-expert! Deze middag is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, kosten € 2,00 euro. Geef je snel op!

Nieuwsgierig naar de voorjaarkriebels bij dieren? Bezoek onze nieuwe tentoonstelling (s)expositie – Dieren doen het zo! In deze expositie maken kinderen en volwassenen kennis met de fascinerende wereld van voortplanting bij dieren. Of ga lekker het bos in op zoek naar de kabouters van het Kabouterpad (speciaal voor peuters en kleuters). Bij elke kabouter hoort een leuke opdracht of spelletje. En een echte kaboutermuts maakt het feest compleet! Het Kabouterpad kost € 3,50 per kind (incl. kaboutermuts).

Ook voor volwassenen staan er een aantal gevarieerde activiteiten op het programma, zoals een kitesurf clinic, excursies, stekjesruilbeurs, enz. Kijk voor meer informatie, openingstijden en opgave op www.marenklif.nl.

Let op: voor sommige activiteiten is opgave noodzakelijk omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Meer informatie:

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Anna Tjalsma

Brink 4, 8567JD OUDEMIRDUM

0514 571777

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.marenklif.nl

 

Nieuws