De Gidsen zullen van 12 t/m 25 Oktober van start gaan met de Aktie (s)teun!

De Gidsen , met meiden van groep 4-8 van de basisschool, hebben dringend geld nodig om het bestaan van deze club te kunnen garanderen. Dit nu alle financiële steun van de gemeente komt te vervallen. De gidsen bestaan al meer dan 50 jaar in Bakhuizen en willen dit graag voortzetten in de traditie van knutselen, toneel, zang,spel en het gidsenkamp.

(S)teun is een nieuwe manier van fondswerving met een zeer hoge opbrengst voor onze club. U zult worden gevraagd een varkentje te wassen (lees:krassen). Het bedrag dat u te voorschijn tovert is uw bijdrage. De bedragen onder de varkentjes ( de ‘teuntjes’) variëren van €0,50 tot maximaal €3,00. Elk (s)teun boekje met 25 teuntjes levert de club maar liefst €50,00 op! In ruil voor uw bijdrage ontvangt u een vel met 8 waardecoupons met aantrekkelijke kortingen op pretparken, hotels, winkels, film, fotoafdrukken en nog veel meer. Er is voor iedereen wel iets bij. Zo geeft de Gidsen iets aan u terug als dank voor uw donatie.

Wij hopen met deze manier van doneren de onkosten binnen onze club te kunnen financieren. Doe dus mee met de Aktie (s)teun en let op de groene (s)teun boekjes die bij u binnenkort aangeboden zullen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met A. Mous-Stienstra tel :0514-582349 of M.Cosa-witteveen tel:0514-581415

Nieuws