De Energiecoaches van Duorsum BMR
De Energiecoach BMR geeft tips over hoe u direct energie kunt besparen. Het gaat hier vooral om kleine stapjes waarmee u meteen uw energierekening kunt verlagen. Vaak zijn het kleine aanpassingen in uw eigen ‘dwaan en litten’. Wilt u weten hoe u slim en eenvoudig energie kunt besparen? Onze Energiecoaches Aart, Joop en Marien helpen u graag. De Energiecoach komt gratis bij u thuis en kijkt samen met u hoe u in uw woning energie kunt besparen. Dat kan al snel honderden euro’s per jaar schelen!

Bespaar op energie én geld
We betalen elk jaar meer voor gas, elektriciteit en water. Door hier minder van te gebruiken, kunt u dus flink wat geld besparen. De Energiecoaches van Duorsum BMR bieden gratis hulp aan bij het besparen van energie. Zij helpen u met handige en praktische bespaartips. Dat is makkelijk verdiend!

Wat is een Energiecoach?
Een Energiecoach van Duorsum BMR is een vrijwillige specialist uit de buurt, die veel weet van energie besparen. Aart, Joop en Marien zijn hier inmiddels voor opgeleid en beschikbaar. Zij coachen mensen in onze dorpen die in een koop- of huurhuis wonen en helpen hen energie te besparen. Dat kan al met kleine stapjes dus plan maar snel een afspraak in.

Zo kunt u aan de slag met een Energiecoach van Duorsum BMR:

  • Bel voor een afspraak naar Dorpshulp BMRH (06 – 51 44 45 56) of mail een verzoek naar eDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • U hoeft geen lid van Dorpshulp BMRH te zijn. Alle inwoners van Bakhuizen, Mirns, Rijs en Hemelum kunnen een adviesgesprek krijgen.
  • Vermeld duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en, indien beschikbaar, uw mailadres. De afspraak voor een bezoek aan uw huur- of koopwoning kan dan snel door de Energiecoach gemaakt worden.
  • Neem samen met uw Energiecoach de tips door en voer ze als het mogelijk is direct uit; dat werkt motiverend! Schrijf ook uw meterstanden op. Maak eventueel een afspraak voor een tweede bezoek.
  • Voer na het bezoek de energietips uit die u samen met de Energiecoach hebt uitgekozen.
  • Bij een mogelijk tweede bezoek kunt u samen bespreken hoe het gaat met het energie besparen en kunt u kijken welke extra besparingen u nu wilt doorvoeren. Wellicht is het ook mogelijk om aan de hand van uw meterstanden te kijken wat u al hebt bespaard.

Energiecoach Duorsum BMR is een initiatief van Duorsum BMR in samenwerking met Dorpshulp BMRH en gemeente De Fryske Marren. Doel is om inwoners van onze dorpen te helpen om snel energie en geld te besparen.

P.S. Met het delen van uw contactgegevens gaat u ermee akkoord dat uw contactgegevens door Dorpshulp BMRH worden gedeeld met de Energiecoaches van Duorsum BMR voor het maken van een afspraak en het bijhouden van een rapportage ten behoeve van het totale project en de financiële verantwoording richting de gemeente.

Nieuws