Nieuwsbrief dorpshulp December 2017

Deze keer een korte nieuwsbrief. Dat betekent niet dat we stilzitten, in tegendeel! Zoals jullie hebben kunnen lezen in “Groot De Fryske Marren” een nieuwe regionale krant die gratis verspreid wordt in de gemeente De Fryske Marren, krijgen we ook al aandacht van de pers.

We zitten nu midden in de fase van de opzet van Dorpshulp. Er moet veel geregeld worden.
Inmiddels is de eerste versie van een eigen website op internet te zien, dus neem een kijkje op: https://dorpshulpbmrh.blogspot.nl/
We hebben inmiddels met een aantal stakeholders gesproken om af te stemmen met het oog op een vruchtbare samenwerking. Het gaat daarbij zowel om instellingen (zorg, welzijn en overheid) als om individuele vrijwilligers en professionals.
Het benaderen van alle potentiele leden zal vooral in januari en februari gaan plaatsvinden. De ledenadministratie wordt momenteel opgezet. Verder worden de financiële zaken voor 2018 in een begroting gezet. In maart of april is het dan tijd om de eerste ALV te houden.

Spontane actie: van kapper Joke kreeg Dorpshulp een spontane bijdrage van €60 uit de fooien pot voor de duofiets!!
Wat betreft de AED’s: deze zijn momenteel in beheer bij Dorpsbelang Hemelum en Dorpsbelang BMR. Enkele leden van het supportteam gaan kijken naar de procedure rond het gebruik van de AED’s.
Heb je al (hulp) vragen of opmerkingen over Dorpshulp? Schroom dan niet ons te emailen.

Als je dat nog niet gedaan hebt: geef je op als lid. Doe mee en help je dorpsgenoten die dat nodig hebben. Een email aan de secretaris, Erna Spier volstaat. Email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws