My video

Nieuwsbrief dorpshulp september 2017

Alle direct betrokkenen bij Dorpshulp waren op 12 september bijeen in De Gearte om de formele opstart van de coöperatie te bespreken. Uiteraard was het kiezen van een bestuur een van eerste dingen de moesten gebeuren.  Het oprichtings-bestuur ziet er nu als volgt uit:

Bram Boehlé,                    voorzitter

Sietsze de Boer,                penningmeester

Erna Spier,                          Secretaris, Emailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ilse Vessies,                       lid

Wink Blomsma,                lid

Dit voorlopige bestuur gaat verder de oprichting van de coöperatie regelen. Als alle formaliteiten gedaan zijn, volgt er een Algemene Ledenvergadering en dan wordt officieel een bestuur benoemd. Het bestuur en de overige initiatiefnemers vormen samen de supportgroep en zullen als één geheel blijven optrekken en opereren. Wil je ook meedoen? Dat kan!! Een email naar de secretaris volstaat.

Enkele mijlpalen: Er is een concept voor de statuten, er wordt actie ondernomen om tot de aanschaf van een duofiets te komen en er wordt een nieuw idee onderzocht: een duo-boot/waterfiets. Verder wordt de ledenlijst opgesteld en gaat de software voor incasso van de contributie geïnstalleerd worden. Zodra dat kan hoort iedereen die zich heeft opgegeven daar meer van.

Op Paed

Op Paed

Dierenpension Immermoed

Dierenpension Immermoed

Schilders Mous & Verbeek

Schilders Mous & Verbeek

Karyon Computers

Karyon Computers

 

  

                                          Klik hier voor meer informatie                                                

Nieuws