EHBO

E.H.B.O. Bakhuizen, is een actieve vereniging, die de leden verdeeld heeft over twee groepen op de dinsdagavonden gedurende de winterperiode. We geven de herhalingslessen om de geldigheid van het diploma te behouden. Deze lessen dienen jaarlijks gevolgd te worden. Na het behalen van het diploma dienen de leden bij aanvang van het eerstvolgende seizoen te beginnen met vervolglessen.

Er is een mogelijkheid om op een zaterdag het gehele programma te volgen voor de herhalingslessen. Ook is er een speciale avond voor de A.E.D herhalingsles. Deze herhalingslessen zijn altijd in de Gearte en beginnen om 19.30. Voor de geldigheid en verlenging van het diploma zullen alle lessen bijgewoond moeten worden,en dat zijn 4 dinsdag avonden plus een avond extra voor het A.E.D. certificaat. Met een actieve vereniging bedoelen we, dat we regelmatig posten bij evenementen, zoals wandeltochten/ manage activiteiten(paarden) dorpsfeesten etc.

Voor verdere informatie en voor het aanmelden van nieuwe leden, kunt u terecht bij het bestuur;

Voorzitter Annie Sikkes
Secretaris Peter Tjalma   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Albert de Boer
Penningmeester Ria Zeldenrust   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws